Målare Karlskoga

Måla om? Välkomna till Rosensjös Måleri AB -din lokala målare i Karlskoga! Vi utför alla slags måleriarbeten och tapetsering av nybyggnation och renoveringar, vi målar både inomhus och utomhus och lägger all fokus på kvalitet.

Målare i Karlskoga | Rosensjös Måleri AB
Rosensjös Måleri AB

Målare i Karlskoga | Rosensjös Måleri AB

Rosensjös Måleri AB

VI SÄTTER FÄRG PÅ DIN VARDAG!

Rosensjös Måleri är ett företag som verkat i Karlskoga sedan 2015. Ägare Dennis Kohlscheen som tidigare varit anställd målare ville testa sina egna vingar som egen företagare och står idag med 10 anställda inklusive 1 lärling. Vi har vårt huvudkontor på Hangarvägen 34 i Karlskoga.

Vi är ett team som utför alla slags måleriarbeten och tapetsering av nybyggnation och renoveringar, vi målar både inomhus och utomhus och lägger all fokus på kvalitet. Därför jobbar vi noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. På det sättet kan vi garantera det bästa möjliga resultat. Vi arbetar både mot företag och privata kunder.

 

MÅLERI

Vi erbjuder personlig service och ett noggrant utfört arbete är med flera decenniers varierad erfarenhet inom måleribranschen samlad, som sträcker sig från mindre renoveringsarbeten i privatbostäder till nyproduktion på storbyggen.

 

INDUSTRILACKERING

Vi eftersträvar snabba leveranser, hög tillgänglighet. Vi har lång erfarenhet inom slitageskydd, blästring, ytbeläggning och industrilackering. Våtlackering ger dina metallobjekt en hållbar och snygg finish!

 

Rosensjös Måleri

070-782 32 32

dennis@rosensjos.se

Hangarvägen, 691 35 Karlskoga

Öppet vardagar 08.00 – 16.00

 

Rosensjös Industrilackering

070-782 32 32

dennis@rosensjos.se

Hangarvägen, 691 35 Karlskoga

Öppet vardagar 08.00 – 16.00

 

 

 

 

 

 

 

Rosensjös Måleri AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information